Samuelsson

Alwex

Okej, detta är kanske lite förvirrande. Har du nu kommit till Alwex hemsida eller är det Samuelssons? Är det någon skillnad? Lugn, vi hjälper dig!

Alwex är ett transportföretag som ägs av 80 åkerier. Var delägare anlitas även som leverantör för de uppdrag Alwex får från sina kunder. Kunderna vill ha hjälp med allt från att distribuera matvaror till din närmaste butik så att du kan göra pannkakor i eftermiddag till att leverera skolmaten till dina barn. Organisationsformen som Alwex använder sig av har funnits i många decennier och ett arbetssätt som vi tror på till 100%. Tidigare har det kallats lastbilscentral men idag tycker vi att logistikpartner beskriver bättre vad vi gör. Genom att jobba på det här sättet har vi tillgång till mer kompetens, ett större kontaktnät och en otroligt kul vardag!

Så du har kommit till oss, Samuelssons, som är en transportör inom Alwex. Därför är våra bilar loggade stort med Alwex, för vi är otroligt glada över att ingå i en så stark organisation. Bilarna är även loggade med Samuelssons, för vi är väldigt stolta över att ha fått verka under samma namn ända sedan 1981.